Diensten  
     
 

Voor een breed scala aan creditmanagement services zit u bij ons aan het juiste adres. Door onze brede ervaring in zeer verscheidene takken van deze sport, in zeer verschillende branches, zijn wij in staat in vrijwel alle gevallen oplossingen te vinden voor uw probleem of uitdaging.

Audits/Consultancy

Het begrip cashflow-management kent voor ons geen geheimen. Wij zijn in staat uw situatie door te lichten middels een audit. Wij zullen u n.a.v. deze audit voorzien van praktische adviezen om uw financiele positie (nog verder) te versterken. Waar wenselijk zullen wij u ondersteunen in het uitwerken en tastbaar maken van de gegeven adviezen.

Interimoplossingen

Wanneer u een tijdelijke oplossing zoekt voor de aansturing van uw aan creditmanagement gerelateerde afdeling, is deze bij ons in goede handen. Of het nu gaat om het "draaiende houden van de afdeling" of het begeleiden van fusie- of andersoortige verandertrajecten, onze interimmers hebben hun sporen ruimschoots verdiend als interim manager/teamleider. Ook voor tijdelijk uitvoerend personeel kunnen wij u voorzien van passende oplossingen.

Deta/vast van jong talent

Over het algemeen bent u als opdrachtgever op zoek naar oplossingen voor de lange termijn. U heeft dan de mogelijkheid om een ervaren kracht aan te nemen. Deze is vaak duur en veeleisend wat betreft zijn functie-invulling. Een andere optie is het binnenhalen van een onervaren kracht met potentie. Het nadeel hiervan is dat een goede werving van een dergelijke kandidaat veel tijd en vakkennis vereist. Daarbij heeft een onervaren kracht extra begeleiding en opleiding nodig om de functie naar behoren uit te kunnen voeren. Wij geloven in jong talent en hebben begrip voor de nadelen. Daarom nemen wij graag de werving, begeleiding en opleiding van een jong talent uithanden. Wij werven competentie gericht. Dit betekent dat wij in een veel grotere vijver vissen, dan wanneer er naar een kandidaat met relevante ervaring wordt gezocht. Wij bieden de kandidaat aan middels een deta/vast-constructie zonder uiteindelijke overnamevergoeding. In een periode van een half jaar, zorgen wij voor de nodige begeleiding en opleiding om de aanwezige competenties van de kandidaat aan te scherpen en hem of haar de nodige vaardigheden bij te brengen om te kunnen excelleren in de functie. Dit scheelt u zorgen en levert voor langere tijd een competente medewerker op.

Nazorgincasso

Om zeker te zijn van de kwaliteit van uw interne debiteurenbeheerafdeling en uw externe incasseerder, bieden wij u een na-incassodienst aan. Nadat de vordering bij u het laatste stadium heeft gepasseerd, namelijk "afboeking", kunt u de vorderingen aan ons overdragen. Wij zullen dan nog een laatste incassopoging wagen. Dit gebeurt op basis van "No-cure-No-pay". Wat levert dit op? Inzichten in de interne incassoprocessen en de kwaliteit van uw goedbetaalde externe incasseerder. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst.

Nieuw Factoring voor ZZP-ers

Op een gegeven moment ben je het zat om voor een baas te werken. De zelfstandigheid en de hoge verdiensten lonken.
Je kiest voor een carrière als ZZP-er.
Maar nu de mindere kanten. Je moet gaan factureren. Je loopt ineens een debiteurenrisico. Wellicht is er een directe behoefte aan cashflow door lopende kosten. Dit maakt de keuze minder aantrekkelijk, of toch niet……….
Voor deze mindere kanten van het leven als ZZP-er is dit product in het leven geroepen.
Wij nemen graag deze zaken uit handen. Wij verzorgen de facturatie en dragen voor u het debiteurenrisico. Het enige dat u rest is het tijdig aanleven van uw urenstaat. Wij sturen de factuur en garanderen betaling binnen 7 dagen op uw rekening, ongeacht uw betalingstermijn.
De vergoeding bestaat uit een percentage van de omzet. De hoogte is afhankelijk van het contract en de overeengekomen betaaltermijn met de opdrachtgever. Op basis van uw specifieke situatie brengen wij graag een offerte uit.

Van ZZP-ers, voor ZZP-ers!

Download hier de folder.